Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Negyedmillió forintos büntetést róttak ki Ángyán Józsefre

2012-12-21 13:22:51

Lapértesülések szerint 250 ezer forintos büntetést kapott a Fidesz parlamenti frakciójának vezetésétől a Gödöllőn élő Ángyán József.

A Vidékfejlesztési Minisztérium egykori államtitkárának az volt a bűne, hogy a hét elején nemmel szavazott a földtörvénnyel összefüggő alkotmánymódosításra, pedig a kormánypárt képviselőcsoportjában előzetesen elrendelték a támogató voksolást. Cselekedetét 250 ezer forintja bánja. Úgy tudni, ilyen nagyságrendű pénzbüntetést még senkire nem róttak ki a Fidesz-frakcióban.

Emlékezetes, hogy a 2010-ben a Fidesz Pest megyei listájáról országgyűlési képviselői mandátumot szerzett Ángyán József január közepén döntött úgy, hogy megválik parlamenti államtitkári tisztségétől. Indokai között – mások mellett – azt tárta a nyilvánosság elé, hogy elfogyott körülötte a levegő, ellehetetlenült a közös vidékstratégia megvalósítása. A gödöllői szakpolitikus-professzor azt is hozzátette: az évtizedek alatt kialakult, ellenérdekelt „maffiahálózat” mindent vinni akar Magyarországon, a földtől, az erőforrásoktól a támogatásokon át a piacokig. Azóta Ángyán József, ha teheti, minden fórumon hangot ad ezen véleményének.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online