Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Advent a Civil Közösségi Házban

2012-12-20 17:34:32

Segítséget ajánlanak az Autonómia Aktív Nevelést Támogató Egyesület, a Megújult Nemzedékért Alapítvány, valamint a Royal Rangers munkatársai a gödöllői kisgyerekes családoknak.

December 22-én, szombaton 9 órától 16 óráig programokat szerveznek a gödöllői Civil Közösségi Házban (Szabadság út 23.), amivel hozzájárulnak ahhoz, hogy az adventi készülődés tartalmasabb legyen.

Délelőtt 9 és 12 óra között – amíg az anyukák és az apukák bevásárolnak – a gyerekeknek kézműves foglalkozást tart az Autonómia Aktív Nevelést Támogató Egyesület és a Szigetkék Alkotóműhely. 10.30 órától a Megújult Nemzedékért Alapítvány bábcsoportja a „Betlehemi csillag” című bábjátékot adja elő.

Déltől 14 óráig ebédszünet lesz, majd a Megújult Nemzedékért Alapítvány és a Royal Rangers tagjai közös gofri sütésre, illetve kreatív ajándékkészítésre várják a látogatókat.

15.30 órától a Megújult Nemzedékért Alapítvány ifjúsági csoportjának karácsonyi énekes, zenés előadást tekinthetik meg az érdeklődők, 16 órakor pedig megismétlik a „Betlehemi csillag” című bábjátékot adja. A programokon a részvétel ingyenes, azokra minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online