Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Urbanics Gábor lett a gödöllői járási kormányhivatal vezetője

2012-12-17 13:48:01

Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter december 17-én ünnepélyes keretek között kinevezte a járási hivatalok vezetőit.

Korábban olyan hírek láttak napvilágot, hogy a gödöllői járási hivatal vezetője Csepregi Tibor lesz. Az élet azonban úgy hozta, hogy dr. Urbanics Gábor (képen) látja majd el az ez irányú feladatokat.

Dr. Urbanics Gábor 1971-ben született Esztergomban. Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen jogászként doktorált. 1995-től az Esztergom Városi Bíróságon volt bírósági fogalmazó, 1996-ban jegyző lett Mogyorósbányán, majd aljegyző Esztergomban. 1998-99-ben ügyvédjelöltként tevékenykedett Budapesten, 1999 végén az Oktatási Minisztérium, 2000-ben a Közlekedési és Vízügyi Minisztérium tanácsosa lett. 2003-ban Nagykovácsi jegyzőjének választották, majd 2004-ben a Nemzeti Hírközlési Hatóságnál helyezkedett el jogászként. 2006-tól mostani kinevezéséig az Országgyűlés Hivatalának főosztályvezető-helyettese volt. 1997-ben Deák Ferenc Díjat kapott.

A Gödöllői Járási Hivatal székhelye Gödöllő. A gödöllői járáshoz tartozó további települések: Csömör, Dány, Erdőkertes, Isaszeg, Kerepes, Kistarcsa, Mogyoród, Nagytarcsa, Pécel, Szada, Valkó, Vácszentlászló, Veresegyház, Zsámbok.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online