Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Levelet kapott Vécsey László a hallgatóktól

2012-12-11 18:58:56

A Szent István Egyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzata december 12-én, szerdán 17 órára tiltakozó demonstrációt hirdetett a B-kollégium épülete elé, miután – mások mellett – megalapozatlannak és ésszerűtlennek tartja az államilag finanszírozott felsőoktatási keretszámok drasztikus csökkentésére vonatkozó kormánydöntést.

Egy nappal a demonstráció előtt nyílt levél is született, aminek aláírója, Nagy Dániel, a Szent István Egyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzatának elnöke kéri Vécsey Lászlót, a gödöllői központú választókerület egyéni országgyűlési képviselőjét, hogy tegye tiszteletét a rendezvényen.

Hírportálunk megkérdezte Vécsey Lászlót, eleget tesz-e e helyi egyetem hallgatói érdekképviselete által megfogalmazott kérésnek. A Fideszes honatya elmondta, egy korábban egyeztetett, halaszthatatlan közfeladat ellátása miatt nem tud részt venni a rendezvényen. A párbeszédtől azonban nem zárkózik el, ezért válaszlevelet ír a hallgatói önkormányzat képviselőjének, amiben javaslatot tesz egy napokon belüli tárgyalási időpontra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online