Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Búcsúülésre készülnek a Városházán

2012-12-06 09:09:48

A szeptemberben elfogadott féléves munkaterv alapján december 13-án, csütörtökön 8 órától tartja idei utolsó ülését a gödöllői képviselőtestület. Ha minden az elképzelés szerint alakul, a városatyák véleményt mondanak Gödöllő 2013-as esztendőre kidolgozott költségvetési koncepciójáról, valamint az önkormányzat által a korábbi években életre hívott hat gazdasági társaság üzleti tervének irányszámairól.

A napirendi pontok között több rendeletmódosítási javaslat is szerepel, illetve személyi kérdésekben ugyancsak várható döntés. A nyilvánosság előtt kell megszavazni, hogy a két pályázó (a jelenlegi igazgató és egy 37 éves hölgy) közül, ki vezesse januártól a Művészetek Háza Gödöllő Kft-t, zárt ülésen pedig arról határozni, hogy 2013 januárjában kik kapják meg a Gödöllő Kultúrájáért díjat.

Ezeken kívül – többek között – pontot kell tenni a helyi autóbusz-közlekedés jövő évi ellátására kiírt pályázat elbírálására, és úgy tudjuk, hogy egy képviselői interpellációra adott polgármesteri válasz elfogadásának mérlegelése is bővíti a gödöllői képviselők teendőit.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online