Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Autonómia beszélgető körök és kézműves órák

2012-12-02 11:20:28

Az Autonómia Aktív Nevelést Támogató Egyesület illetékesei az ősz folyamán felmérést végeztek a gödöllői gyermekes családok körében, hogy milyen témakörök érdeklik őket elsősorban. Azt mutatták a visszajelzések, hogy a megkérdezettek az egészséges életmód, a szociális- és egészségügyi ellátás, a gyerek-, ifjúság- és köznevelés, a családi programok, a kézműves foglalkozások, a gyermekfelügyelet, az energiatakarékos háztartás, a kertészkedés, a kultúra és művészet, a helytörténet, valamint a turizmus iránt a leginkább fogékonyak.

Az igények pontosítása érdekében december 8-án, szombaton 9 órától egyeztető összejövetelre hívják az érdeklődőket, ahol mindenki pontosíthatja, kifejtheti a témakörökön belüli részletekre vonatkozó konkrét elképzeléseit a programterv kialakítása és véglegesítése érdekében.

Helyszín: Civil Közösségi Ház (Gödöllő, Szabadság út 23.). Az Autonómia Aktív Nevelést Támogató Egyesület munkatársa az autonomia.ante@gmail.com email címen, illetve a hétfőtől péntekig 18 és 20 óra között hívható (06-30) 362-5474-es telefonszámon érhető el.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online