Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Megújul az élelmiszer-áruház a Palotakerten

2012-11-29 18:44:37

A Match áruházlánc Magyarországról történő kivonulása következményeként a palotakerti élelmiszer-áruház a Gödöllő COOP Zrt. tulajdonába került. A 100%-ban magyar tulajdonú cég részéről dr. Dúl Udóné vezérigazgató elmondta, hogy az áruház korábbi körülményei szükségessé tették, teszik a bolt jelentős átalakítását, megújítását, hogy az valóban újra a vevői igényeknek méltó lehessen.

Az üzlet átalakulása több ütemben zajlik majd: az első fázisban, az elkövetkező napokban a forgalmazás alapvető körülményei újulnak meg, valamint megújul és szélesedik a termékválaszték, így a nyitás napjától, december 1-jén, szombaton 7 órától már a COOP üzletlánc választékával, akcióival és hosszabb nyitva tartással találkozhatnak a vásárlók az üzletben.

A következő, jövő év januárjától kezdődő fázisban pedig egy nagyobb energetikai és átfogó esztétikai fejlesztés következik, ami várhatóan a következő év közepéig valósul meg. A cég tájékoztatása szerint az átalakulás ideje alatt is figyelembe veszik a lakosság igényeit és kényelmét, és ezt szem előtt tartva, folyamatosan biztosítják a bevásárlási lehetőséget.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online