Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Későn ébredtek a gödöllői kézis fiúk Mezőkövesden

2012-11-25 21:10:41

NB I/B. Keleti-csoport, 10. forduló:

Mezőkövesdi KC – Gödöllői KC 34-30 (20-11)

Eredetileg úgy volt, hogy városunkban randevúznak a csapatok, ám a gödöllőiek kérésére a dobogós pozíció megszerzéséért csatázó mezőkövesdiek hozzájárultak a pályaválasztói jog felcseréléséhez.

Alaposan beragadt a rajtnál Bartos Gábor együttese, amely a mérkőzés első perceiben képtelen volt bevenni a házigazdák kapuját. Mindeközben a játékvezetők kifinomult részlehajlását is élvező vendéglátók sorra lőtték a gólokat, és a 4. perc végén már 5-0-ra vezettek, majd a szünetig tovább hizlalták a különbséget.

A mezőkövesdiek lendülete a térfélcserét követően  némileg alábbhagyott, így a rossz kezdésből magára talált gödöllői legénység fokozatosan közelebb került riválisához. Olyannyira, hogy a második félidőt 19-14-re nyerte városunk csapata. Beérni azonban nem sikerült a vendéglátókat, akik kínosan ügyeltek arra, hogy otthon tartsák a bajnoki pontokat.

Tíz forduló után a gödöllőiek 4 ponttal, 265-278-as gólkülönbséggel a tabella 10. helyét foglalják el. A Gödöllői KC együttese a következő fordulóban (december 1., szombat 18 óra) a Balassagyarmati Kábel SE vendége lesz.


Ifjúságiak: Mezőkövesd – Gödöllő 44-22


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online