Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A ZTE nyerte a veterán focisták fesztiválját

2012-11-24 16:52:21

Az Országos Veterán Labdarúgó Sport Egyesület – a Magyar Labdarúgó Szövetség támogatásával – immár negyedik alkalommal rendezte meg az Országos Veterán Labdarúgó Fesztivált.

November 24-én a gödöllői Szent István Egyetem sportcsarnoka volt a fő helyszíne a legjobb 56 év feletti focisták végső csatározásainak. A résztvevő csapatok mezőnyét az országosan kialakított 10 régió győztes formációja alkotta. A riválisok két, egyenként öt társulatot számláló csoportban vágtak neki a küzdelmeknek az egyetemi csarnokban, valamint a Premontrei Gimnázium tornatermében.

A csoportmérkőzések eredményei alapján a Debreceni ASE és – némi vita után – a Videoton együttese volt érdekelt a bronzmérkőzésen. A rendes játékidőben nem született gól, a büntetőrúgások pedig 2-1 arányban a hajdúságiaknak kedveztek.

A döntőt a Zalaegerszegi TE és a Siófok csapatai játszották. A 20 perces játékidő alatt mindössze egy találatnak lehetetett szemtanúja a publikum. Ezt a fehér mezes zalaiak érték el, így 2012-ben ők nyerték a veterán magyar labdarúgók bajnokságát. A fesztivál gálamérkőzésekkel zárult, amiken a Kelet- és a Nyugat válogatott, illetőleg az erdélyi Érmihályfalva öreg rókái léptek pályára.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online