Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Másodszor hosszabbították meg az ügyészségi nyomozást az Erzsébet-szálloda ügyében

2012-11-16 20:11:20

A Fidesz gödöllői önkormányzati képviselői, Vörös István és Futás Levente feljelentése alapján, a büntető törvénykönyv 320. §. (1) bekezdésébe ütköző és aszerint minősülő hanyag kezelés vétségének gyanúja miatt június 8-án eljárás indult a gödöllői Erzsébet királyné Szálloda beruházási és működési anomáliáinak tisztázására.

Az ügyben a nyomázást a Központi Nyomozó Főügyészség Győri Regionális Osztályának munkatársai folytatják le. A hatóság megbízott főügyészségi osztályvezető ügyésze hónapokkal ezelőtt november 8-ig hosszabbította meg a kutakodás határidejét.

Időközben kiderült, hogy a büntetőügy iratainak felülvizsgálata alapján az ügyész olyan megállapításra jutott, hogy a történeti tényállás felderítése érdekében további nyomozási cselekmények végrehajtása szükséges, ám a nyomozás határidejéből még hátralévő idő ezek elvégzésére már nem elegendő. Erre figyelemmel született meg az a határozat, ami további három hónnappal, napra pontosan 2013. február 8-ig meghosszabbította a városközpontban lévő Erzsébet királyné Szálloda beruházása, pénzügyi konstrukciója, valamint a 2008 tavaszán átadott létesítmény üzemeltetése, működése és gazdálkodása ügyében folyó nyomozás határidejét.

Nem tudni, mennyire befolyásolta az ügyészi intézkedést, de értesülésünk szerint az eljárást kezdeményezők az elmúlt hetekben – vagyis, a november 8-i határidő előtt – újabb jogsértést feltételező tartalmú dokumentumokkal egészítették ki feljelentésüket. 


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online