Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Jót tett a szünet a GKC gárdájának a gólgazdag meccsen

2012-11-11 12:12:08

NB I/B. Keleti-csoport, 8. forduló:

Hajdúböszörményi TE – Gödöllői KC 32-36 (18-17)

Nem lehetett más a gödöllői egység szándéka a találkozó előtt, mint az, hogy gyarapítsa pontjait a sereghajtó pozícióban tanyázó, eddigi meccsein nyeretlen házigazdák ellen. Mivel a vendéglátók célja is a győzelem kicsikarása volt, nyílt sisakos derbivé lett a gólban gazdag ütközet.

A rohanós, a hangsúlyt kevésbé a védekezésre helyező játékot összességében Bartos Gábor legénysége kontrollálta eredményesebben. Az első félidőben ugyan még dadogott a gödöllőiek hátsó alakzatának teljesítménye, ám a fordulást követően – főként a 15 találatig jutott Márkus Bélának (képen) köszönhetően – állandósult a mieink vezetése. Ez némiképp kapkodóvá tette a hazaiakat, akiken az idő előrehaladtával egyre jobban kiütközött a fizikai és idegi fáradtság.

Úgy tűnik, a GKC csapata számára kedvelt terep a hajdúsági országrész, hiszen városunk hazai környezetben még nyeretlen formációja – a Hajdúnánás legyőzése után (26-22) – második bajnoki sikerét is ezen a vidéken gyűjtötte be.

Nyolc forduló után a gödöllőiek 4 ponttal, 213-220-as gólkülönbséggel a tabella 9. helyét foglalják el. A Gödöllői KC együttese a következő fordulóban (november 17., szombat 18 óra) a Primavera-Mizse KC csapatát fogadja a Hajós iskola tornacsarnokában.


Ifjúságiak: Hajdúböszörmény – Gödöllő 32-39
A gödöllői fiatalok sikere csak az utolsó negyedórában vált biztossá.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online