Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Újra nyitva a GKRTE Tourinform Irodája a gödöllői kastélyban

2012-11-10 09:13:26

November 9-től, a Gödöllői Királyi Kastélyon belül történt áthelyezését követően, folytatja tevékenységét a Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület (GKRTE) Tourinform Gödöllői Kistérség megnevezésű irodája, amit a jövőben a főbejárat mellett, a volt pénztár helyiségében kereshetnek fel a látogatók.

Az iroda működésével kapcsolatos szakmai követelményeket a Magyar Turizmus Zrt. és a GKRTE között érvényben lévő névhasználati szerződés szabályozza. Az itthon és külföldön egyaránt jól ismert jelképpel jelzett országos Tourinform-hálózat – aminek a GKRTE Tourinform irodája is tagja – hazánk közel 150 településén várja az érdeklődőket.

A Tourinform Gödöllői Kistérség megnevezésű iroda 1995. augusztus 7-től működik, és a kastélyba egyénileg, illetve csoportosan érkező vendégek részére nyújt felvilágosítást Gödöllő és környéke kulturális turisztikai látnivalóiról, programjairól, szállás és étkezési lehetőségekről, továbbá egyéb Tourinform-szolgáltatásokról.

Az iroda információs tevékenységén túlmenően turisztikai tárgyú kiadványokat és a térségben élő kézművesek, népművészek, iparművészek által készített ajándéktárgyakat is értékesít. Az iroda nyitva tartása alkalmazkodik a Gödöllői Királyi Kastély nyitvatartási rendjéhez. November 9-től kezdődően 10 órától 17 óráig (hétfőn szünnap) várja a vendégeket. Az egység működtetői bíznak abban, hogy az iroda szolgáltatásai megnyerik a helybeliek és a térségbe érkező kedves vendégek tetszését.
További információ:
(06-28) 415-402, e-mail: godolloi-kisterseg@tourinform.hu, honlap: www.godollotourinform.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online