Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Átejtették az örkényiek a gödöllői focistákat

2012-11-03 16:05:40

November első szombatján a mezőny egyik topcsapata, a harmadik helyen tanyázó Örkény jelentette a leküzdendő akadályt az eddig hullámzóan teljesítő gödöllői tizenegy számára. Derűlátásra adhatott okot, hogy városunk együttese az utóbbi négy meccsét megnyerte hazai környezetben.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 12. forduló:
Gödöllői SK – Örkény SE 0-1
(0-0)

Bár a vendégek veszélyeztettek többet, a mérkőzés összképe alapján a döntetlenért járó egy pont megszerzésére lett volna esélye Lilik Pál alakulatának. Azzal együtt is, hogy az első félidőben, illetve a második játékrész közepéig az örkényiek előtt adódtak nagyobb helyzetek.

A vendégek elsősorban a széleken próbáltak a gödöllői védelem mögé kerülni, miközben városunk társulatának tagjai inkább a távoli lövésekben bíztak. Ezek azonban vagy pontatlanok voltak, vagy hatástalanításuk nem okozott különösebb gondot a rivális kapusának.

A három pont sorsa a 66. percben dőlt el, amikor – ilyen a sors fintora – a Gödöllői Bikák futsalcsapatának edzője, Szente Tamás (képen kék mezben) remekül vette észre, hogy a kapujából kissé feleslegesen kimozduló és elvetődő gödöllői hálóőr, Bódi Péter fölötti térben van annyi hely a labda számára, hogy azt a hálóba ejtse.

Tizenkét forduló alapján a Gödöllői SK együttese 15 ponttal, 16-21-es gólkülönbséggel a bajnoki tabella 10. helyén áll. Következik: Budakalász MSE – Gödöllői SK november 10., szombat 13.30 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online