Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szoros csatában vérzett el a Gödöllői KC csapata

2012-11-03 21:18:09

NB I/B. Keleti-csoport, 7. forduló:

Gödöllői KC – CLAAS-Törökszentmiklósi KE 24-27 (12-13)

Miután a hétközi Magyar Kupa meccsen csupán négy góllal (33-37) maradt alul a gödöllői csapat az NB I-es Cegléddel szemben, a bajnokságban újabb keménynek számító riválissal, a dobogó harmadik fokán álló Törökszentmiklós együttesével néztek farkasszemet Bartos Gábor tanítványai.

Kettő-ötös, majd hat-kilences állásnál minden bizonnyal kevesen fogadtak volna arra, hogy tizenkettőnél utoléri a kifejezetten durván, többször is kétperces büntetést érően védekező riválisát a gödöllői legénység, amely emberelőnyben támadhatott azért, hogy minimális előnnyel vonulhasson a szünetre. A kínálkozó lehetőséget azonban elpuskázták a házigazdák. Nem úgy a magassági fölényben lévő törökszentmiklósiak, akik az első félidő utolsó másodpercében elért találatukkal ismét vezetéshez jutottak.

Előnyüket a folytatásban is őrizték a vendégek. Ennek első számú alapja a hatékony védőmunka volt. A vizitálók jól semlegesítették a gödöllői csapat beállósát, és a kelleténél eggyel több passzra kényszerítve, rendre kiszorították a hazaiak lövőjátékosait. Abban, hogy a mozgalmas, ezáltal élvezetes találkozó eredményének alakulása ne legyen túlságosan egyoldalú, komoly szerep jutott a gödöllői kapusnak, Nemes Andrásnak, aki számtalan bravúrral járult hozzá ahhoz, hogy csapata néhány gólos különbségű fiaskóval zárja az összecsapást.

Hét forduló után a gödöllőiek 2 ponttal, 177-188-as gólkülönbséggel a tabella 10. helyét foglalják el. A Gödöllői KC együttese a következő fordulóban (november 10., szombat 19 óra) a sereghajtó Hajdúböszörményi TE vendége lesz.


Ifjúságiak: Gödöllő – Törökszentmiklós 18-24


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online