Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Egygólos fiaskóval járt a végzetes végjáték

2012-10-27 19:56:24

Verhető kategóriába sorolható csapathoz utazott a Gödöllői KC formációja, amely az előző fordulókban a tabella felső házában (1-6. hely) tanyázó riválisai közül négyet már letudott. Azaz: joggal reménykedhettek a gödöllői legények pontjaik gyarapításában a 7. helyen álló békésiek otthonában.

NB I/B. Keleti-csoport, 6. forduló:
Békési FKC – Gödöllői KC
27-26 (16-15)

Erre meg is volt a lehetősége Bartos Gábor csapatának, a végjátékban azonban porszem csúszott a vizitálók gépezetébe. Történt, hogy 8 másodperccel a lefújás előtt emberelőnyben támadhatott városunk alakulata, ám az utolsó passz pontatlan volt, így a hazaiak megúszták a pontvesztést. Bosszantó, és egyben némiképp tanulságos is, hogy a GKC egysége az eddig lejátszott hat ütközetéből a harmadikat bukta el egyetlen góllal…

Hat forduló után a gödöllőiek 2 ponttal, 153-161-es gólkülönbséggel a tabella 9. helyét foglalják el. A Gödöllői KC együttese a következő fordulóban (november 3., szombat 18 óra) a CLAAS-Törökszentmiklósi KE csapatát fogadja a Hajós iskola tornacsarnokában.
Ezt megelőzően, október 30-án, kedden 18.30 órától a Magyar Kupa III. fordulójában az NB I-es Ceglédi KKSE együttesével találkozik a GKC alakulata a Hajós iskola tormacsarnokában.


Ifjúságiak: Békés – Gödöllő 46-23


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online