Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Megnehezítették a nyírségiek dolgát

2012-10-20 20:14:37

Miután a Gödöllői KC egysége az előző fordulóban Hajdúnánáson elért győzelmével feliratkozott a pontszerzők listájára, a Magyar Kupa II. fordulójában is sikerrel járt, hiszen hazai pályán 35-32 arányban legyőzte az ugyancsak NB I/B-s Szentendre KC gárdáját.

 NB I/B. Keleti-csoport, 5. forduló:
Gödöllői KC
Nyíregyháza-Nyír-Komplett 24-28 (10-11)

A diadalmenet folytatása azonban nem ígérkezett könnyű feladatnak a bajnokságban pontveszteség nélkül álló szabolcsiak ellen. Ettől függetlenül Bartos Gábor formációja remekül kezdte a parázs hangulatú, kétperces büntetésekben sem szűkölködő találkozót. Alig tíz perc elteltével városunk egysége 5-2-re elhúzott, komoly fejtörést okozva ezzel a nyírségieknek.

A folytatásra a vendégek stabilizálták a védekezésüket, és a támadások befejezésénél is jobban összpontosítottak. Hétnél utolérték a mindvégig derekasan küzdő hazai gárdát, majd fizikai fölényüket is kihasználva, uralták az eredmény alakulását. A fiaskó ellenére a házigazdáknak egyáltalán nincs szégyenkeznivalójuk, és ha az ilyen vereségekből erőt tudnak meríteni, szép sikerek várnak még az újonc gödöllőiekre a bajnokság következő ütközetein.

Öt forduló után a gödöllőiek 2 ponttal, 127-134-es gólkülönbséggel a tabella 9. helyét foglalják el. A Gödöllői KC együttese a következő fordulóban (október 27., szombat 18 óra) a Békési FKC vendége lesz.


Ifjúságiak: Gödöllő – Nyíregyháza 27-30

Címkék

kézilabda, NB I/B


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online