Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Focistáink átgázoltak a Felsőpakonyon

2012-10-20 16:21:47

Eddigi rapszodikus teljesítménye ellenére a találkozó esélyese a hazai gárda volt. Lilik Pál csapatának azonban ügyelnie kellett arra, nehogy Gödöllőn halmozzák pontjaikat a korábbi fordulókban csupán egy győzelemre és két döntetlenre képes felsőpakonyiak.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 10. forduló:
Gödöllői SK – Felsőpakony KSE 4-0
(3-0)

Miután az előző fordulóban – némiképp elhamarkodottan – kiállították Bódi Pétert, a Gödöllői SK első számú hálóőrét, a fiatal cserekapusra, Gróf Rolandra hárult a feladat, hogy pótolja kollégáját.

Sok dolga nem akadt, mivel játékostársai, egy-egy felső- és oldallécet eltalált lövést leszámítva, kellő távolságban tartották kapujától a vendégeket. Olyannyira, hogy a 23. percben Smeló Dávid – Csernyák Tamás remek átadásából elért – találatát követően beindult a gödöllői gólhenger. Szűk tíz perccel később Simon Bence egy kapu előtti kavarodásnál eszmélt időben, majd a 41. percben Nagy Roland félmagas lökete kötött ki a vizitálók ketrecének bal oldalában.

A második félidő első támadásából Nagy Roland tovább növelhette volna a hazaiak előnyét, és a lefújásig hátralévő időben még jócskán akadt gólszerzési lehetősége a gödöllői tizenegynek. Ezek közül azonban csupán egy volt sikeres, amikor Smeló Dávid egy jobboldali beadás után előbb a rivális elfekvő kapusába lőtte a játékszert, ám a bőrgolyó visszapattant hozzá, és másodszor már nem hibázott.

A gödöllői fölényt mi sem jellemezte jobban, mint az, hogy Lilik mester az utolsó szűk negyedórára kapust cserélt. Bódit a mindössze 16 éves Dobi Gergő váltotta, aki először lépett pályára felnőtt bajnoki meccsen a Pest megyei I. osztályban.

Tíz forduló alapján a Gödöllői SK együttese 15 ponttal, 15-17-es gólkülönbséggel a bajnoki tabella 8. helyén áll. Következik: Alsónémedi SE – Gödöllői SK október 28., vasárnap 13.30 óra.



Pest megyei III. osztályú bajnokság, Nyugati-csoport, 9. forduló:

Őrbottyán KSE – Gödöllői SK II. 1-1 
(0-1)
Gödöllői góllövő: Paragi Péter.
Legéndi György együttese 13 ponttal, 16-17-es gólkülönbséggel a táblázat 5. helyezettje.




Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online