Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Már nem pont nélküliek férfi kézilabdázóink

2012-10-14 19:36:19

Egy gólra már kétszer (az Eger és az Ózd ellen) is volt a döntetlentől az idei bajnoki idényben az újonc gödöllői csapat, amelynek ebben a fordulóban reális célja lehetett, hogy a pontok tekintetében elmozduljon a nulláról.

NB I/B. Keleti-csoport, 4. forduló:
Hajdúnánás-Robzol 2000 KSE – Gödöllői KC 22-26
(11-17)

A vendégek reményeit elsősorban az táplálhatta, hogy a hajdúnánásiak sem kezdték valami veretesen a pontvadászatot, hiszen az eddig lejátszott három mérkőzésükből mindössze egyet sikerült megnyerniük.

Szerencsére, mérlegük a GKC elleni összecsapáson nem javult, mivel Bartos Gábor alakulata már az első félidőben megalapozta azt az előnyt, amivel a végső sípszóig jól sáfárkodtak a gödöllői legények. A második játékrész elején ugyan volt egy kisebb rövidzárlat a mieinknél, de a házigazdák csak egy gólra tudták megközelíteni városunk egységét (17-18).

Ettől kezdve újra helyreállt a világ rendje, és az egységesebb, góljait posztonként jobban elosztó gödöllői csapat megérdemelten iratkozott fel a pontszerzők listájára az NB I/B. Keleti-csoportjában.

Négy forduló után a gödöllőiek 2 ponttal, 103-106-os gólkülönbséggel a tabella 8. helyét foglalják el. A Gödöllői KC együttese a következő fordulóban (október 20., szombat 18 óra) a Nyíregyháza-Nyír-Komplett csapatát fogadja az egyetemi sportcsarnokban.
Előtte, a Magyar Kupa II. fordulójában a Szentendre KC együttese ellen játszik a gödöllői csapat. A találkozó október 16-án, kedden 19.30 órakor kezdődik a Hajós iskola tornacsarnokában.


Ifjúságiak: Hajdúnánás – Gödöllő 27-26

Címkék

kézilabda, NB I/B


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online