Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Bódit leküldték, az előnyből hátrány lett

2012-10-14 17:23:19

Az eddigi, idegenbeli meccsekből kiindulva, nem bizonyult jó ómennek, ha városunk tizenegye vendégként lépett pályára a bajnoki szezonban (1 győzelem, 2 vereség, 3-7-es gólkülönbség). Lilik Pál csapata október második vasárnapján Pilisen kísérelte meg a statisztika-javítást.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 9. forduló:
Pilisi LK-Legea – Gödöllői SK 2-1
(0-1)

A mieink szemszögéből nézve jól indult a találkozó, hiszen a hazaiak kapusa a 4. percben a tizenhatoson belül letaglózta a gólhelyzetben lévő Jakab Tamást, amiért tizenegyes járt, de a pilisiek cerberusának csak sárga lapot mutatott fel a bíró. A büntetőt Simon Bence magabiztosan értékesítette.

Előnye birtokában nyugodtabban futballozhatott a GSK formációja, amely egy erősen megkérdőjelezhető játékvezetői döntésnek köszönhetően a 44. percben emberhátrányba került. A sípmester a gödöllői kapust, Bódi Pétert (képen) azért állította ki, mert a fiatal hálóőr a tizenhatoson kívül kézzel ért hozzá a labdához.

Szünet után viszonylag hamar megpecsételődött az emberhátrányba kényszerült gödöllői alakulat sorsa, mivel a vendéglátók szűk tíz perc elteltével kétszer is eredményesek voltak. Városunk csapatának tagjai ugyan foggal-körömmel küzdöttek – legalább – az egyenlítésért, ám törekvéseik rendre kudarcba fulladtak.

Kilenc forduló alapján a Gödöllői SK együttese 12 ponttal, 11-17-es gólkülönbséggel a bajnoki tabella 10. helyén áll. Következik: Gödöllői SK – Felsőpakony KSE október 20., szombat 14 óra.


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Nyugati-csoport, 8. forduló:
Gödöllői SK II. – Sződi BLSE 3-0
(2-0)
Góllövő: Szeles Dávid (3).
Legéndi György együttese 12 ponttal, 15-16-os gólkülönbséggel a táblázat 5. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online