Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Vigyázat, ismét támadnak a trükkös tolvajok!

2012-10-11 10:08:43

Az utóbbi időben egyre több bejelentés érkezett a Gödöllői Rendőrkapitányságra, miszerint: bizonyos személyek magukat valamelyik közmű-társaság képviselőjének kiadva, megtévesztik és – ha tehetik – megkárosítják a jóhiszemű embereket.

Ezért a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnmegelőzési Csoportja kéri a lakosságot, azon belül elsősorban a nyugdíjasokat, hogy figyeljenek és körültekintően járjanak el a különböző közművektől – víz-, gáz-, elektromos művek – megjelenő személyek esetén.

Sajnos, a valódi szakemberek munkáját leutánozva, trükkös tolvajok is becsengethetnek az otthonokba. A rendőrök azt tanácsolják, addig senkit ne engedjenek be a lakásukba, amíg kellő körültekintéssel nem bizonyosodtak meg arról, hogy az illető az általa bemondott cég alkalmazottja-e. Kérjék el munkáltatói igazolványát, ha szükséges, hívják fel a munkáltatót, hogy indokolt-e az ellenőrzés. Ha valaki egyedül tartózkodik otthon, és erre van lehetősége, hívja át szomszédját, ismerősét.

Gyanús körülmények észlelése esetén érdemes felhívni a 112-es, ingyenesen tárcsázható segélyvonalat, vagy a (06-28) 524-600-as telefonszámon a gödöllői kapitányság ügyeletét.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online