Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Beindultak a gödöllői zsaruk

2012-10-10 09:30:35

Dr. Bozsó Zoltán rendőr dandártábornok, a Gödöllői Rendőrkapitányság vezetője október 8-ától két, a közlekedés- és a közbiztonság javítását célzó intézkedést rendelt el. Az akciók várhatóan több hétig tartanak.

Gödöllőn és vonzáskörzetében napi 6 órát fordítanak arra, hogy kiszűrjék a gyorshajtókat. Ennek érdekében a rend őrei fokozott figyelemmel kísérik azokat a gépjárművezetőket, akik szabályt sértenek. A gödöllői kapitányság illetékességi területéhez tartozó településeken folyamatosan működésben vannak a sebességmérő készülékek, ezért az autósoknak érdemes és ajánlott körültekintőnek lenniük, nehogy sokba kerüljön a gyorshajtás.

A rendőrkapitány másik intézkedése főként a gödöllőieket érinti, hiszen településünk centrumában – a gépkocsizó rendőrök mellett – 2-2 fő gyalogos járőr is felügyeli a közrendet. A helybéliek biztonságérzetének javítását célzó fokozott rendőri jelenléttel kapcsolatosan dr. Bozsó Zoltán rendőrkapitány konkrétan meghatározta a feladatokat a járőrök számára, és kijelölte az ellenőrzések alá vont területeket a belvárosban. A rendőrök az útvonaluk mentén található közintézményekbe (bankok, postahivatal, iskolák, üzletek) is belátogathatnak, ezzel is vigyázva a rendet. Gödöllő külső városrészeit továbbra is a gépkocsizó járőrök felügyelik.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online