Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Színre viszik A szeretőt

2012-10-04 09:54:19

Október 14-én, vasárnap 19 órától mutatják be Harold Pinter: A szerető című darabját a Művészetek Háza Gödöllő épületének József Attila Stúdiószínpadán. A 16 éven felülieknek ajánlott előadást – Horváth Zoltán rendezésében – hárman tárják a publikum elé.

Harold Pinter több mint három évtizeddel ezelőtt írta meg a darabot, aminek történte egy pár házassági évfordulóján játszódik. A műben szerepelő karaktereket az október 14-i előadáson a Gödöllői Fiatal Művészek Egyesületének tagjai, Miklós Krisztina, Lencsés Balázs és Géczi András alakítják. A drámai hangvételű egyfelvonásos darabot már többször és többféleképpen bemutatták, de gitáron, zongorán és hegedűn megszólaló akusztikus zenei köntösben még nem láthatta a közönség.

Gátlások, felvillanó vágyak, ellentmondásos érzelmek, fűtött légkör. Mindez talán már önmagában is elég lehetne a sikerhez, az MR2 slágereinek előadóitól (Subscribe, Nemjuci, HoneyBea
st, Kesh, 30Y, Kiscsillag, Palya Bea, Ocho Macho, HS7, Quimby, Vad Fruttik, Kispál és a borz, Hiperkarma, Anna és a Barbies, Magashegyi Underground, Péterfy Bori, Belmondo, Eszter és a GumiZsuzsi ) válogatott dalok azonban még különlegesebbé teszik, ezáltal tovább fokozzák a sajátos történet drámaiságát.

Az előadásra belépőjegyek 1.500 forintért válthatók a Művészetek Házában működő Belvárosi jegyirodában.

Aki nem tudja megnézni a darabot október 14-én, megteheti október 17-én, szerdán 18 órakor a Szent István Egyetem színháztermében. A belépőt itt is 1.500 forintért kínálják, de a SZIE diákigazolvánnyal rendelkező egyetemi hallgatók 1.000 forintért tekinthetik meg.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online