Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Leváltották a gödöllői bűnügyi főnököt

2012-09-27 09:11:35

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleményben tudatta, hogy dr. Hatala József rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány utasítására dr. Mihály István rendőr dandártábornok, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője szeptember 26-án indokolás nélkül visszavonta dr. Császár Károly rendőr alezredesnek, a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály vezetőjének vezetői megbízását.

A közlemény szeptember 26-án, szerdán, nem sokkal este fél 6 után jelent meg a Pest megyei rendőrség honlapján. Mivel a döntésre vonatkozóan az illetékesek nem szolgáltak magyarázattal, csak találgatni lehet, hogy a főtiszt menesztése összefüggésbe hozható-e az utóbbi napokban Gödöllőn történt bűncselekményekkel kapcsolatos rendőrségi intézkedések, reagálások esetleges hiányosságával.

Árulkodó jelként kezelhető az, ami több hírforrásban is elhangzott, hogy a gyilkos által elsőként megtámadott B.né Judit bejelentését nem vették kellően komolyan a helyi kapitányságon. Más kérdés, hogy ezt a rendőrségi szóvivő – a nyomozás érdekeire való hivatkozással – nem kívánta kommentálni.

Fotó forrása: police.hu/pest/godollo


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online