Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fiaskó a Tisza partján

2012-09-17 21:21:19

Nem várt könnyű feladat a csapatépítés kellős közepén járó Gödöllői Bikákra a Tisza-parti városban, hiszen a vendéglátók két győzelemmel és egy döntetlennel kezdték a bajnoki évadot. Igaz, pontokat eddig csak hazai pályán vesztettek.

NB I., 4. forduló:
UTC Futsal Team Szeged – Gödöllői Bikák 5-2
(3-1)

Ezúttal azonban nem tették meg ezt a szívességet. Bár a mérkőzés elején adódtak lehetőségek a gödöllőiek előtt, gólokat mégis a házigazdák értek el. A 11. percig kettőt is. Negyedóra elteltével Fehér Krisztián kozmetikázta az állást, aki André Béla (képen) bő tíz méterről eleresztett lövésébe piszkált bele szépítést érően. Más kérdés, hogy az első félidő utolsó percében ismét betaláltak az összeszokottabban mozgó szegediek.

A fordulást követően sem igazán változott a játék képe. Többnyire a hazaiak akarata érvényesült. Az utolsó négy percben felgyorsultak az események. A Szeged előbb háromgólosra növelte az előnyét, majd a 40. percben Biczi Gábor szemfülessége révén eredményesnek bizonyult a Gödöllő. Csakhogy a listavezetővé előlépett vendéglátóknak erre is volt válaszuk, így meggyőző különbségű szegedi győzelemmel zárult a találkozó.

Három mérkőzés után a Gödöllői Bikák 4 ponttal, 8-10-es gólkülönbséggel a 6. helyen állnak a tabellán.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online