Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Jelentkezőket várnak a gödöllői divatversenyre

2012-09-12 11:01:38

Bár tavaly elmaradt, idén újjáélesztik a 2009-ben útjára indított hagyományt: újra meghirdették a Gödöllői divatversenyt. Ezúttal a 2012-es, Híres Hölgyek Gödöllőn tematikus év programjaihoz kapcsolódva.

A szervezők olyan műveket várnak, ahol a hölgyek inspirálta új megoldások jelennek meg. Fontos támpont lehet a Gödöllői divatversenyre jelentkezők számára, hogy a Grassalkovich-kastélyban sok híres személyiség is megfordult. Mária Terézia 1751-es látogatására vörös márvány lakosztály készült, Erzsébet királyné kétezer éjszakát töltött el a településen, miközben meglátogatta Blaha Lujza nyaralóját is. Brüll Adél (Léda) pedig házat vásárolt Gödöllőn.

Adódik a kérdés: hogyan öltözködnének napjainkban ezek, a különböző évszázadokban élt hölgyek? Erre adhatnak választ a vállalkozó szelleműek, akik nappali és alkalmi ruhatervekkel (akár A/4-es méretű rajz formájában is) nevezhetnek a megmérettetésre.

A Gödöllői divatverseny döntőjét október 27-én, szombaton 12 órától rendezik meg az Erzsébet királyné Szálloda báltermében. Jelentkezési határidő: október 18., csütörtök.

Tájékoztató és jelentkezési lap a godolloidivatverseny.hu oldalról, az Idei verseny tájékoztató menüpontból letölthető. További információ személyesen az info@delia.hu email címen kérhető.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online