Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői múltú megyei főkapitány

2012-09-01 11:59:12

Dr. Mihály István személyében szeptember 1-jétől új vezetője van a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságnak. A dandártábornoki rangot viselő főrendőr neve nem ismeretlen a gödöllőiek számára.

Augusztus közepén eldőlt, hogy Pintér Sándor belügyminiszter – az országos rendőrfőkapitány javaslatára – szeptember 1-jei hatállyal a 33 éves szakmai tapasztalattal rendelkező dr. Mihály István rendőr dandártábornokot bízta meg a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetésével.

Az új megyei főkapitány személye több szálon is köthető Gödöllőhöz, hiszen Mihály István hosszú évekkel ezelőtt városunkban élt, édesapja pedig 1981-et megelőzően huszonöt évig volt a vezetője a Gödöllői Rendőrkapitányságnak. Öt esztendővel ezelőtt, 2007 szeptemberében az élet úgy hozta, hogy az akkor még ezredesi rangban lévő Mihály István felmenője nyomdokaiba léphet, hiszen kinevezték a Petőfi Sándor utcai kapitányság élére.
Ezt a tisztséget 2010 november elejéig töltötte be, amikor a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság irányításával bízták meg. A magyar rendőrségen belül nemrégiben végrehajtott személyi változások következtében a rendőrségi főtanácsosi és címzetes egyetemi docensi titulust is viselő 57 éves dandártábornok visszatér szűkebb pátriájába.

Ha minden az elképzelés szerint alakul, Mihály István Pest megyei rendőrfőkapitányként szeptember 10-én Gödöllőre látogat, hogy részt vegyen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya és a Gödöllői Rendőrkapitányság által szervezett bűnmegelőzési tanévnyitón, a Török Ignác Gimnáziumban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online