Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Meghosszabbították a nyomozási határidőt a szálloda ügyében

2012-08-14 14:47:56

Megbízható forrásból származó információnk szerint a Központi Nyomozó Főügyészség Győri Regionális Osztályának megbízott főügyészségi osztályvezető ügyésze meghosszabbította a gödöllői Erzsébet királyné Szálloda beruházási és működési anomáliáinak tisztázása érdekében korábban elrendelt nyomozás határidejét.

A Fidesz gödöllői önkormányzati képviselői, Vörös István és Futás Levente feljelentése alapján indult eljárást a Btk. 320. §. (1) bekezdésébe ütköző és aszerint minősülő hanyag kezelés vétségének gyanúja miatt június 8-án rendelték el.

A büntetőügy iratainak felülvizsgálata alapján az ügyész olyan megállapításra jutott, hogy a történeti tényállás felderítése érdekében további nyomozási cselekmények végrehajtása szükséges, ám ezek az első körben meghatározott határidőn belül nem végezhetők el. Erre tekintettel született meg az a határozat, ami további három hónnappal, napra pontosan november 8-ig meghosszabbította a városközpontban lévő Erzsébet királyné Szálloda beruházása, pénzügyi konstrukciója, valamint a 2008 tavaszán átadott létesítmény üzemeltetése, működése és gazdálkodása ügyében folyó nyomozás határidejét.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online