Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ismét átjárható a Lumniczer utca

2012-07-31 18:37:26

Augusztus 1-jétől megszűnik a forgalomelterelés a belvárosban, mert átadják a forgalomnak a 72 napig lezárt Lumniczer Sándor utcát, ahol megújult a Rákos-patak fiók-rákosi ágának hídja.

Összehasonlítási alap hiányában nem állítható teljes biztonsággal, de nagy a valószínűsége, hogy rekordok könyvébe illő lassúságú tettet vittek véghez a mintegy 2 méter széles Rákos-patakon átívelő híd újjáépítésén dolgozók, mire elérték a képen látható állapotot.

A város közlekedési vérkeringésében jelentős szerepet játszó Lumniczer utcát május 21-én zárták le, és a forgalmat a környező utakra terelték. A híd és a patakmeder átépítése összesen 72 napot vett igénybe, és a munkálatokra kevéssel több mint 22 millió forintot számoltak el. Egy napra lebontva, átlagosan bő 300 ezer forintot. Akkor is, amikor senki nem dolgozott a helyszínen, csak a beton kötött.

A hídon áthaladó gyalogosakat járdasziget választja el az úttesttől, és a csapadékvíz-elvezető árkok kibélelésére is gondoltak

A beruházás előkészítésében és végrehajtásában közreműködő hozzáértők egyértelműen állítják, a technológiai folyamatok szakszerű végrehajtása, illetve a minőségi kivitelezés érdekében ennyi időre és pénzre feltétlenül szükség volt. Amit terveztek, azt megvalósították, a határidőt betartották.

Zdenkó Pál, a VÜSZI Kft. részlegvezetője érdeklődésünkre elmondta: a műszaki átadás július 30-án lezajlott, így augusztus 1-jétől megszűnik az útlezárás, és a közlekedésben résztvevők használhatják a biciklisek számára rövidesen kétirányúvá váló Lumniczer utcát, ahol újjáépített híd domborodik a Rákos-patak felett.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online