Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ügyészségi nyomozás indult a szálloda ügyében

2012-07-25 13:34:07

Vörös István és Futás Levente, a gödöllői önkormányzat Fideszes képviselői nem beszéltek a levegőbe, amikor a helyi képviselőtestület május 10-én lezajlott ülésén bejelentették: hanyag kezelés alapos gyanúja miatt ismeretlen tettes vagy tettesek ellen feljelentést tesznek az ügyészségen, az Erzsébet királyné Szálloda beruházási és működési anomáliáinak tisztázása érdekében.

A szóbeli ígéretet néhány napon belül tett követte, és a városatyák eljuttatták beadványukat a vádhatóságnak. Mivel a feljelentés elküldése óta már több mint egy hónap eltelt, megkerestük Vörös Istvánt és Futás Leventét, van-e tudomásuk arról, hogy hol tart az ügyészségi eljárás.

Érdeklődésünkre a Fidesz gödöllői önkormányzati képviselői elmondták: ma kapták kézhez a Központi Nyomozó Főügyészség Győri Regionális Osztályától az értesítést, hogy május 27-én tett feljelentésük alapján megindult az ügyészségi nyomozás a városközpontban PPP-konstrukció keretében megvalósult Erzsébet királyné Szálloda beruházása, pénzügyi konstrukciója, valamint a 2008 tavaszán átadott létesítmény üzemeltetése, működése és gazdálkodása ügyében. A nyomozást a Btk. 320. §. (1) bekezdésébe ütköző és aszerint minősülő hanyag kezelés vétségének gyanúja miatt rendelték el.

Amennyiben a gyanú beigazolódik, a büntetési tétel akár két évig terjedő szabadságvesztés is lehet.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online