Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Köt a beton a Rákos-patak feletti hídon

2012-07-12 10:26:39

Május 21-én lezárták a Lumniczer Sándor utca Kampis Antal tér és Szent János utca közötti szakaszát, hogy átépítsék a Rákos-patak hídját és a körülötte lévő medret. A rekonstrukció alaposan felborította a környék közlekedési rendjét, mivel az egyirányú utca forgalmát kerülőutakra kellett terelni.

A lezárás előtt kiadott tájékoztatókon az szerepelt, hogy a 22 millió forint körüli összeget felemésztő munkálatok előreláthatólag július végéig tartanak. A melósok neki is veselkedtek a feladatnak, szétbontották a régi, elavult hidat, fából ideiglenes átkelőt tákoltak a gyalogosoknak, majd körülbelül két hete már azt lehetett tapasztalni a helyszínen, hogy a patak felett szerkezetkész állapotba került az új híd.

Azóta azonban a képen megfigyelhető látvány fogadja az arra járókat. Sehol egy gép, egy munkás, csupán tábla és a sötétedést követően sárgán villogó fény jelzi, hogy a Lumniczer utca még mindig átjárhatatlan.

- Miért álltak le a munkálatok? – tettük fel a kérdést Zdenkó Pálnak, a beruházás menedzseléséért felelős VÜSZI Kft. részlegvezetőjének. A szakember úgy fogalmazott, hogy a munkák a terv szerint haladnak, jelenleg a beton kötésének 28 napos technológiai idejét kell kivárni. Ez július 13-án telik le, így a következő héten elkezdődhet a hídfelület aszfaltozása. A részlegvezető azt is hozzátette: egyelőre semmi nem hátráltatja, hogy a Rákos-patak megújult hídját a hónap végén átadják.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online