Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Jó tanulók, jó sportolók Gödöllőn

2012-06-25 13:40:19

Június 25-én a Művészetek Háza Gödöllő zsúfolásig telt színháztermében köszöntötték a nemrég befejeződött tanévben kimagasló tanulmányi- és sporteredményeket elért gödöllői fiatalokat. A késő délelőtti órákban lezajlott díjátadásra 396 fő kapott meghívást.

A szellemi-, művészeti-, illetve fizikai teljesítményükért elismert gödöllői általános- és középiskolás diákok döntő többsége tárgyjutalmat kapott, míg a városban működő oktatási intézmények vezetői által kiválasztott egy-egy legjobb díszes serleggel térhetett haza.

A Damjanich János Általános Iskolából a triatlonos Jenes Zoltán, az Erkel Ferenc Általános Iskolából a röplabdában, biológiában és német nyelvben kiemelkedő Juhász Boglárka, a Hajós Alfréd Általános Iskolából az atléta Kovács Emma, a Petőfi Sándor Általános Iskolából a röplabdázó Koleszár Elza, a Török Ignác Gimnáziumból a teremíjász Szabó Luca, a Montágh Imre Általános Iskolából az atlétikában és asztaliteniszben sikeres Pásztor László, a Premontrei Szent Norbert Gimnáziumból – akárcsak tavaly – a tájékozódási futó Kinde Vanda, a Református Líceumból az idén duatlonban remekelt Judák Endre, míg a Szent Imre Katolikus Iskolából a labdarúgásban és atlétikában maradandót alkotott Csíktusnádi-Kiss Kenéz tanulmányi- és sporttevékenységét értékelték a legtöbbre a június közepén zárult 2011/2012-es suliidényben.

A Fréderic Chopin Zeneiskola döntéshozói Albert Julianna hegedű-szakos növendék sikereit tartották a legméltóbbnak a kiemelt jutalmazásra, a Madách Imre Szakközépiskolából pedig a női szabó szakma kiváló tanulója, Bata Viktória vehetett át serleget.
Főképünkön a Református Líceum, a Szent Imre iskola, a zeneiskola és a Madách iskola díjazottja látható.

Géczi András és bájos gidái fokozták a rendezvény hangulatát


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online