Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Túlélte az esést a medencébe zuhant kisfiú

2012-03-28 14:25:00

Egyelőre tisztázatlan körülmények között a családi ház előkertjében található medencébe zuhant egy 2 év körüli kisfiú Gödöllőn, a Bercsényi utcában. A szemtanúk elmondása szerint a gyermeket eszméletlen állapotban a szomszédok segítettek kimenteni.

A kis híján végzetes baleset a déli órákban történt a Bercsényi utca egyik családi házánál. A 2 év körüli kisfiú belezuhant a mintegy két méter mély kerti medencébe, aminek alján körülbelül 30 centiméter körüli víz volt. A szomszédok segítségével végrehajtott mentés során a gyermek eszméletlen állapotban volt, kéksége arra engedett következtetni, hogy vérkeringése leállt.

A mentők nagy erőkkel érkeztek a helyszínre. Szirénázó rohamkocsi és gyermekmentő egység vonult ki a riasztásra, mi több, a szomszédos utca családi házának frissen felásott kertjében egy mentőhelikopter is leszállt. Az orvosi segítség bő egy órán át küzdött a kisfiú életéért. Szerencsére, sikerrel, így a gyerkőcöt a rohammentő kórházba szállította. Értesülésünk szerint sérülései súlyosak, egyelőre nem tudni, hogy marad-e egészségkárosodása.

Még el sem hagyták a mentők a helyszínt, amikor megérkeztek a rendőrök, akiknek az lesz a feladatuk, hogy kivizsgálják, kinek a felelőssége a kis híján szörnyű tragédiával végződött baleset.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online