Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Horror bírságok piás vezetésért

2012-01-28 11:57:15

Tavaly november végén és decemberben négy olyan esettel szembesültek a gödöllői zsaruk, amikor az autóját vezető személy ittasan ült a volán mögé. A Gödöllői Városi Bíróság időközben eljárt a vétkezőkkel szemben, és összesen 1.950.000 forintos pénzbírság megfizetésére kötelezte a renitenseket.

November 26-án, az esti órákban egy 40 éves gödöllői lakost csíptek el a Gödöllői Rendőrkapitányság járőrei, aki alkoholtól befolyásolt állapotban közlekedett járművével Veresegyház lakott területén belül. Büntetése 400 ezer forintos pénzbírság és 1 év kategória eltiltás lett.

December 4-én, a hajnali órákban Szadán akadtak rá a rendőrök arra a 30 éves veresegyházi lakosra, aki ittasan vezetett. Őt a bíróság 550 ezer forintos pénzbírságra és 4 év kategória eltiltásra ítélte.

December 19-én, a késő esti órákban Kerepes lakott területén belül kapcsoltak le a zsaruk egy 38 éves, járművét piásan vezető kistarcsai személyt, aki a 300 ezer forintos pénzbüntetésen felül, 1 év kategória eltiltással is felelt törvénybe ütköző cselekedetéért.

Következményeit tekintve a legsúlyosabb eset december 26-án, a délutáni órában történt Gödöllőn, amikor egy 24 éves szadai lakos gépkocsijával oszlopnak ütközött. A helyszínre kiérkező rendőrök az intézkedés során szondával tesztelték, majd vérvételre kötelezték a fiatalt. Az eredmények igazolták a gyanút: a járművezető alkoholtól befolyásolt állapotban vett részt a közúti forgalomban. A Gödöllői Városi Bíróság 700 ezer forintos pénzbírsággal, valamint 1 év kategória eltiltással sújtotta az autójának is komoly kárt okozott sofőrt.

Január 21-én fokozott ellenőrzést tartottak a Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai, hogy kiszűrjék az ittas vezetőket. Az akció során 6 fő ittas vezetővel szemben kellett intézkedtünk a helyi zsaruknak, akik négy járművezetővel szemben egyenként 200 ezer forintos, míg két járművezetővel szemben 150-150 ezer forintos összegű közigazgatási bírságot szabtak ki a helyszínen.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online