Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Átadták a gödöllői civil házat

2011-11-21 08:26:35

Régi vágyuk teljesült a gödöllői civil szervezeteknek azzal, hogy november 19-én hivatalosan is birtokba vehették a Szabadság út 23. szám alatt található Civil Közösségi Házat. Az épületet és a hozzá tartozó telket a helyi önkormányzat térítésmentes használatba adta a városunkban az elmúlt években több területen is aktívan tevékenykedő civil szerveződéseknek.

A hosszú évekkel ezelőtt rendőrőrsként, majd a Forrás Családsegítő Szolgálat helyiségcsoportjaként működött, legutóbb – a művelődési központ felújítása idején – pedig a gödöllői kultúra háza irodáinak ideiglenes otthont biztosító épület a jövőben közösségi térként áll majd rendelkezésre.

Varbai Marianna, a Gödöllői Civil Kerekasztal titkára a Civil Közösségi Ház ünnepélyes átadásával kapcsolatosan úgy fogalmazott: a több mint húsz egyesületet vagy alapítványt tömörítő Gödöllői Civil Kerekasztal aktív tagszervezetei már egyeztetnek arról, hogy a közeljövőben milyen programokat rendezzenek a házban.
A kizárólagosan a civilek használatába került ingatlan, mint közösségi tér, várhatóan jelentősen elősegíti majd a helyi civil szervezetek együttműködését. Ezen kívül teret adhat a lakosság, a közigazgatás és az üzleti szféra szereplőinek megszólításához is, remélve a kapcsolatok bővítését és a szektorok közötti hatékony együttműködést.

A Gödöllői Civil Kerekasztal és a Civil Közösségi Ház elérhetőségei
Telefon:
(+36-20) 558-0449 (hétfőtől péntekig 15 és 20 óra között)
E-mail:
kapcsolat@godolloi-civilek.hu
Honlap:
www.godolloi-civilek.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online