Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Személyautóval ütközött a HÉV

2011-11-20 11:57:24

Súlyos közlekedési baleset történt délelőtt fél tizenegy körül a Táncsics Mihály út és a Szabadság út kereszteződésében, az Erzsébet-parknál. A főváros felé tartó HÉV összeütközött egy, a Szabadság útról (3-as főút) elé kanyarodott személygépkocsival.

A három kocsiból áll szerelvény mintegy 50 méteren tolta maga előtt a fehér színű gépkocsit, ami eközben letarolta a síneket elválasztó kerítést, és egy felsővezeték tartó oszlopnál állt meg.

A személyautóban hárman ültek. Helyszíni információk szerint közülük ketten súlyos egészségkárosodást szenvedtek, míg a sofőr aránylag könnyebb sérülésekkel megúszta a kis híján tragédiába torkolló ütközést.
A Volkswagen jobb hátsó ülésén utazott hölgy sérülései tűntek a legsúlyosabbnak. Tiszta szerencse, hogy az autó nem szorult be a HÉV és az oszlop közé, így nem történt végzetes tragédia.
A baleset pontos körülményeinek tisztázása még folyamatban van. Azt azonban a környéken lakóktól megtudtuk, hogy a kereszteződés forgalomirányító lámpája több napja sárgán villogott.

A helyszínelés idejére a csomópontot lezárták, a forgalmat rendőrök irányították, akik a Táncsics Mihály útról érkezőket az Erzsébet királyné körútra terelték. A vágányzár idején autóbuszok közlekedtek Gödöllő és Mogyoród között.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online