Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Holttest a gödöllői erdőben

2011-11-14 16:58:06

A híradások szerint sokkos állapotba került az a fiatalember, aki egy – egyelőre ismeretlen személyazonosságú – férfi holttestére bukkant november 13-án, a délutáni órákban a Gödöllő és Mogyoród közötti erdőben.

A terület vegetációjának feltérképezésén dolgozó férfit a furcsa szag jutatta el az áldozathoz. Az akár hónapok óta az erdőben lévő holttest láttán a fiatalember előbb elmenekült a helyszínről, majd kisvártatva értesítette a környéken gyakorlatozó Pest megyei Kutató Mentő Szolgálat tagjait, akik kutyák segítségével találtak rá a hullára.

Ezt követően a rendőrség is tudomást szerzett a történtekről. A zsaruk kivonultak, lefolytatták a helyszíni szemlét, majd értesülésünk szerint az ügyeletes temetkezési szolgáltató a gödöllői köztemető ravatalozójába szállította a holttestet.

Mivel az elhunytnál semmilyen, személye azonosítására alkalmas iratot nem találtak, kilétének megállapítása egyelőre folyamatban van. Arra a kérdésre, hogy a férfi hogyan, milyen körülmények között halt meg, csak a boncolás elvégzése után tudnak válaszolni az illetékesek.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online