Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Városatyák véleményháborúja

2011-11-11 15:59:26

Vörös István tavaly december 16-án tette le képviselői esküjét, miután dr. Boros Andrea lemondásával megüresedett egy szék a Városházán. A Fideszes politikus azóta igencsak aktívan munkálkodik. Ténykedésével elsősorban a fontosabb helyi közügyekre fókuszál, azok előzményeit kutatva áll elő következtetésekkel.

Megnyilvánulásaiért Gémesi György és a mögötte álló lokálpatrióta klubos csapat – finoman fogalmazva – nem minden esetben zárja a szívébe Vörös Istvánt. Esetenként már-már a bohózat kategóriájába illik, ahogy a képviselőtestületi ülések szócsatája során a túlzott, ám akár cinikusnak is felfogható „tetszik tudni, tetszik látni, tetszik olvasni” stb. udvariassági szófordulatok szövik át a vélemények ütköztetését.

A polgármester és a képviselő szópárbaja október 15-én fordulatot vett. Vörös István Gödöllőn közérdekű adatokat titkol el a polgármester? címmel írást jelentetett meg a gödöllői Fidesz honlapján. Gémesi a néhány nappal későbbi képviselőtestületi összejövetelen nehezményezte a cikkben szereplő kijelentéseket, majd október 21-én írásban is elküldte cáfolatait. Vörös István nem hagyta annyiban a dolgot, viszontválasza november 11-én felkerült a világhálóra.

Az olvasmányokhoz jó szórakozást kívánunk. Akár egy korsó sör, vagy egy pohárka újbor elfogyasztása közben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online