Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői vállalkozók elismerése

2011-09-23 14:29:19

A déli órákban, a Művészetek Ház aulájában megtartott vállalkozói konferencia keretében, ünnepélyes külsőségek között átadták a Gödöllő Vállalkozója díjat. A kitüntetés elnyerésére a beérkezett ajánlások alapján hatan voltak esélyesek.

A képviselőtestület tagjainak július 21-i döntése értelmében, ebben az esztendőben Patócs László autószerelő mester, vállalkozó és Szabó László személyszállító-vállalkozó érdemelték ki az önkormányzat által 2002-ben alapított kitüntetéssel járó díszoklevelet, a pelikános kutat ábrázoló bronzplakettet, valamint a város címerével ékesített asztali zászlót.

Patócs László folyamatosan megújuló szakmai munkája és kiváló szakoktatói tevékenysége, Szabó László pedig a személyszállítás területén a város igényeihez alkalmazkodó minőségi szolgáltatása miatt vált méltóvá a kitüntető címre.

A díjátadást megelőző konferencián három előadást hallgathatott meg a nem túl népes publikum. Darázs György, a Turisztika Egyesület Gödöllő elnöke az idegenforgalom jelentősége a település életében témakört taglalta, míg Ruzsa László, a Gödöllői Üzleti Park igazgatója az irányítása alatt álló objektum által kínált lehetőségeket tárta fel. Összefoglaló záróbeszédében Gémesi György polgármester a Gödöllőt érintő fejlesztési elképzelésekről szólt, kihangsúlyozva a fenntarthatóság fontosságát. 


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online