Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Felbontott képviselői levél

2011-09-21 08:34:37

Nem mindennapi tévedésnek esett áldozatul a minap Vörös István, a gödöllői önkormányzat Fideszes képviselője. A városatya tavaly decemberben tette le esküjét, és azóta aktívan belevájta magát a helyi közügyekbe. Ebből eredően számos olyan témakörben próbál képbe kerülni, amikhez szüksége van iratokra, jegyzőkönyvekre, vagy egyéb, döntéseket alátámasztó dokumentumokra.

A képviselő városunk címzetes főjegyző asszonyától kérte ki hivatalosan a munkájának szakszerű ellátásához nélkülözhetetlen aktákat. Törekvései azonban az elmúlt hónapokban nem jártak sikerrel, papírokat nem, csupán kitérő válaszokat kapott. Mintegy végső mentsvárként, Vörös István a Pest Megyei Kormányhivataltól kért állásfoglalást arról, hogy milyen jogok illetik meg ilyen esetben az önkormányzati képviselőt. Beadványát augusztus 12-én juttatta el a kormányhivatalhoz, ahonnan a válasz szeptember 8-án érkezett meg.

Az állásfoglalás – aminek tartalma egyértelműen kimondja, hogy a jegyző köteles kiadni a képviselő által kért dokumentumokat – egyik példányát a gödöllői önkormányzat Szabadság tér 7. szám alatti címére, de Vörös István nevére küldték meg.

Az igazi meglepetés akkor érte a képviselőt, amikor átborítékolva jutott el hozzá a küldemény, mert a neki címzett levelet a polgármesteri hivatalban felbontották. Az ügyintéző ugyan néhány soros üzenetben elnézést kért a téves bontásért, de Vörös István érdeklődésünkre elmondta: erősen kételkedik abban, hogy véletlenül történt meg a jogellenesnek minősülő eset.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online