Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A GKRTE nyerte a monitort!

2011-08-11 14:52:39

Hírportálunk történetének legaktívabb és kiélezettségében is minden eddigit felülmúló szavazása zárult le ma. Az elmúlt közel egy hónapban arra kerestünk választ, hogy az általunk felkért öt gödöllői egyesület közül melyik tevékenysége áll a legközelebb olvasóinkhoz.
A kezdeti lendület után – sajnos – csupán két szervezet maradt versenyben a győztesnek járó értékes díjért, az USG Trade Kft. jóvoltából megnyerhető 23 colos, full HD-s, LED-kijelzős, 16:9-es képarányú monitorért.

A fej-fej melletti rivalizálás csak az utolsó napokban dőlt el. A versengést végül a Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület (GKRTE) nyerte, amely az összesen leadott 2.309 szavazat 50 százalékát (1.155 voks) tudhatta a magáénak, megelőzve a Gödöllői Fiatal Művészek Egyesületét (42 %, 970 voks). A nyertes képviseletében Bárd István ügyvezető elnök vette át a monitort.


Szerkesztőségünk a szavazás valamennyi szereplőjének megköszöni a részvételt, és gratulálunk ahhoz a szervezőkészséghez, amivel az egyesületek mozgósították szimpatizánsaikat.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online