Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Seggnyalózással zárult a testületi ülés

2011-07-21 18:45:37

Feszülten indult és a végére kisebbfajta botrányba fulladt a gödöllői képviselőtestület ma reggeli rendkívüli ülése. A városatyák, a megszokottnál lényegesen kevesebb napirendi pont ellenére, közel két órán át járták körbe az előterjesztéseket.

A szinte valamennyi témához kérdést megfogalmazó, illetve azokkal kapcsolatosan (ellen)véleményt formáló Fidesz-KDNP-s képviselők fokozatosan hozták ki a sodrából Gémesi Györgyöt, aki egyszer-kétszer meg is jegyezte, hogy úgy gondolja, a kritikák nem jobbító szándékúak, hanem a személye ellen irányulnak.

Az ülés utolsó, nyilvánosan tárgyalt napirendjénél, az Erzsébet királyné Szállodát működtető, önkormányzati tulajdonú G-Magistratus Zrt. új vezérigazgatójának kinevezésénél Vörös István kioktatónak titulálta a polgármester stílusát, majd képviselőtársa, Futás Levente ennél is tovább ment: felpattant a helyéről és becsapta maga mögött az ajtót.

A vehemenciából arra lehetett gondolni, hogy Futás véglegesen hátat fordított a tanácskozásnak, ám nem így történt, mert kisvártatva visszatért a terembe. Tettének okáról félhangosan megjegyezte: azért vonult ki, mert „nem volt hajlandó hallgatni a seggnyalókat”.

Gémesi azonnal lecsapott a mondatra, és jegyzőkönyvbe vetette az elhangzott kijelentést. Mi több, ezt követően arra utasította Futás Leventét, hogy nagy nyilvánosság előtt kérjen bocsánatot.

Hírportálunk érdeklődésére Futás Levente elmondta, nem bírja már elviselni a hátsó fertály nyelvvel való irritálását a lokálpatrióta képviselők részéről, és azt sem, hogy a polgármester helyett megválaszolják a kérdéseket. Ráadásul, a szocializmusra jellemző demagóg brossura szöveggel.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online