Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hármas gyilkosság Valkón

2011-07-19 13:38:27

Brutális bűncselekmény helyszínén kellett intézkedniük a rendőröknek és a mentőknek ma délelőtt a szomszédos Valkón, a főútról nyíló Dányi utcában.

Az eddigi információk alapján egy 27 éves férfi – vélhetően több késszúrással – megölte 23 éves barátnőjét, P. Hajnalkát, 47 éves édesanyját , V. Istvánnét és  67 esztendős nagymamáját, M. Lászlónét majd nem sokkal később öngyilkos lett.

A szomszédok először azt mondták, hogy a család rendezett körülmények között élt, anyagi gondjaik nem voltak.  A családirtást végrehajtó V. István illemtudó volt. Később olyan hírek is szárnyra keltek, hogy a férfi ivott, kábítószerezett, illetve napokon belül börtönbüntetésre kellett volna bevonulnia. Szörnyű tettét az is előidézhette, hogy barátnője Írországba készült, ami ellen István tiltakozott.

A környékbeliek délelőtt tíz óra körül hallottak zajokat a házból, és értesítették a mentőket. A bejelentést követő negyedórán belül rendőrök is kiérkeztek, de már csak a holttestek találták az épületben, pontosabban egyet az udvaron,  hármat pedig a házban.

Érdelkődésünkre egy szakember úgy nyilatkozott, hogy az ilyen súlyosságú bűncselekmények végrehajtása többnyire elmezavarra vezethető vissza. Az ügyben indított büntetőeljárás az elkövető halála miatt viszonylag hamar lezárulhat. A  helyszínelés és a tanúk kihallgatása az esti órákig eltartott. Értesülésünk szerint az áldozatokat és az őket lemészárló férfi holttestét a gödöllői temető ravatalozó-épületének hűtőházába szállították, ahol elvégzik a hatósági boncolást. Elsőként az édesanya, Katalin holtteste érkezett Gödöllőre, akit a külsérelmi nyomok alapján – meg nem erősített hírek szerint – a kezén és a szívtájékán ért a késszúrás.

Időközben kiderült, hogy egy Kalasnyikovra szerelhető bajonettel gyilkolt István, aki szorongásos depresszióban szenvedett, amire gyógyszert szedett. Többször fordult elő nála, hogy a pirulákra alkoholt fogyasztott
.
A pszichiátriai kezelés alatt állt fiatalember önmagával szemben sem volt kíméletes: a nyomok arra engednek következtetni, hogy határozott mozdulattal vágta el saját torkát.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online