Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Sétánytáblák 650 ezer forintért

2011-06-23 13:29:14

Közel 650 ezer forintot áldoz a városvezetés arra, hogy Gödöllő testvérvárosairól sétányokat nevez el a már részben megújult Alsóparkban. Településünk 15 testvérvárosából 14 lesz névadó, egyedül az ez irányú kapcsolatait városunkkal befejezni szándékozó dániai Hillerod marad ki a sorból.

A június 24-26. közötti Testvérvárosi Fesztiválra érkező vendégek már találkozhatnak a sétányok mellé egyfajta gesztusból kihelyezett kőtömbökkel. Összesen 28 darabbal, hiszen sétányonként kettőt-kettőt telepítenek, hogy mindkét irányból láthatók legyenek.

A Világfa előtt elhaladó út a Csíkszereda-sétány elnevezést kapja, a parkot a vasútállomás és a zeneiskola között összekötő járófelület nevén pedig Wageningen (Hollandia), Zywiec (Lengyelország), Dunaszerdahely (Szlovákia), Zenta (Szerbia) és Forssa (Finnország) osztoznak. Az elképzelés szerint 3 tájékoztató táblának is jut majd hely az Alsóparkban, ám ezeket később készítik el.

A képviselőtestület csak ma határozott a táblák létesítéséről, kitelepítésüket azonban már tegnap elkezdték a VÜSZI Kft. szakemberei. Az avatóünnepséget június 24-én, pénteken 17 órakor rendezik meg.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online