Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Félbeszakadt Orbán Viktor beszéde

2011-06-06 19:00:53

Hiába, a természet nagy úr. Ezt maga Orbán Viktor miniszterelnök is megtapasztalhatta a déli órákban, a gödöllői Grassalkovich-kastély lovardájában.

A magyar kormányfő alig kezdett bele megnyitóbeszédébe az Ázsia-Európa Találkozó (ASEM) külügyminiszteri összejövetelén, amikor a város felett átvonuló vihar áramszünetet okozott a teremben. A hirtelen jött hiányosságot csend és tanácstalanság fogadta a helyszínen. Kisvártatva a szervezők úgy döntöttek, hogy csúsztatják a programot. A kényszerpihenő órákig elhúzódott, és a megnyitót csak az ebéd után, fél négy magasságában kezdték el (újra).

Orbán Viktor azonban ezen már nem vett részt. Távozásának első jelei akkor mutatkoztak, amikor névtábláját levették az asztalról. A helyszínen elterjedt hírek szerint a miniszterelnök visszatért a parlamenti ülésre.

Az ELMŰ munkatársai viszonylag hamar elhárították az üzemzavart, amit – mint utóbb kiderült – egy villámcsapás idézett elő. Az egyik szakember érdeklődésünkre elmondta, hogy a természeti jelenség azért okozott ekkora galibát, mert blokkolta azt a számítógép-vezérlésű rendszert, ami egy normál áramkimaradás esetén bekapcsolja a szünetmentes, tartalék áramforrást.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online