Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Habzott a főtéri szökőkút vize

2011-05-21 09:32:50

Május 18-án, a kora délutáni órákban különleges látványt nyújtott a református templom előtt nemrégiben üzembe helyezett főtéri szökőkút. A medence vizét fehér hab borította el.

Miután az illetékesek észlelték a cseppet sem szokványos jelenséget, leállították a vízoszlopok működését szabályozó rendszert, és nekiláttak a hab eltávolításának. Erre elsősorban azért volt szükség, hogy az akkor még ismeretlen eredetű anyag ne juthasson bele a szökőkút feleslegessé vált vizét fogadó Rákos-patakba. A következő, illetve a tisztítással párhuzamos lépés az elkövetők felkutatása volt, amibe az ügyben tett feljelentés alapján bekapcsolódtak a Gödöllői Rendőrkapitányság nyomozói is. A helyszíni adatgyűjtés és a szemtanúk meghallgatása gyorsan eredményre vezetett.

Megbízható rendőrségi forrásokból úgy tudjuk, hogy két, fiatalkorú, gödöllői középiskolásra terelődött a gyanú, és nagyon valószínű, hogy volt egy harmadik társuk is. A lefülelt fiatalokat kihallgatták, akik elismerték a diákcsínynek szánt habosítást.

Arra is fény derült, hogy a szökőkút vizébe tusfürdőt öntöttek, ami nem számít veszélyes anyagnak. A fiatalok szerencséje, hogy tréfásnak szánt akciójuk miatt jelentősebb anyagi kár nem keletkezett. Ettől függetlenül felelniük kell majd tettükért. Büntetésük mértékéről a bíróságon születik döntés.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online