Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői turizmus-díjasok

2011-04-13 13:57:26

Miként az elmúlt években, idén is a domonyvölgyi Lázár Lovaspark volt a helyszíne a fennállásának 15. évfordulóját ebben az esztendőben ünneplő Gödöllő Környéki Turisztikai Egyesület (GKRTE) közgyűlésének.

 


A számos előadással, érdekes szakmai beszámolókkal, a pénzügyi mérleg elfogadásával és új tisztségviselők megválasztásával tarkított április 13-i esemény végén, a hagyományoknak megfelelően, ezúttal is átadták a Gödöllői Régió Turizmusáért 2011 díjat. Az elismerő címet az egyesület választmányának döntése alapján idén Erdész Ferenc, a Mogyoródi Hegyközség hegybírója, Győri Péter, Nagytarcsa volt polgármestere, Lázár Gábor grafikus (nevében felesége vette át a díjat), valamint Márta Attila, a Grassalkovich-kastélyban található Gödöllői Kistérség Tourinform Iroda üzemeltetésében közreműködő Innoland Közép-Pannon Területpolitikai Közhasznú Egyesület titkára érdemelte ki (képen balról jobbra).

A kitüntetést igazoló díszokleveleket dr. Boross Péter egykori miniszterelnök, a GKRTE tiszteletbeli elnöke, Bátovszki György, a GKRTE tiszteletbeli elnöke és Perna Pál, a GKRTE elnöke nyújtották át.


 


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online