Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tüntetés a gödöllői Fidesz-irodánál

2011-03-02 18:08:59

Délután öt óra magasságában húsz fő körüli társaság gyűlt össze a Fidesz Gödöllői Szervezetének Testvérvárosok útja 2. szám alatti irodájánál abból a célból, hogy tüntetés keretében követeljék a terrorcselekmény elkövetésével – a tiltakozók nézete szerint, alaptalanul – megvádolt Budaházy György szabadlábra helyezését.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom által országosan meghirdetett demonstráció-hullám helyi eseményén többen is szónokoltak, majd egy petíciót nyújtották át a Fidesz gödöllői reprezentánsainak.Elvileg Vécsey Lászlónak, körzetünk tavaly áprilisban megválasztott egyéni parlamenti képviselőjének szerették volna átadni a három kérdést tartalmazó irományt, ám a honatya a tüntetés idején a Városházán tartott fogadóórát. Eredetileg valóban úgy volt, hogy Vécsey a Testvérvárosok útján áll az őt felkereső gödöllői választópolgárok rendelkezésére, ám – egy, az iroda ajtajára kifüggesztett tájékoztató szerint – technikai okok miatt változott meg a helyszín. A petíciót átvevők azt ígérték, eljuttatják a papírt Vécsey Lászlónak, akitől a demonstrálók választ várnak a feltett kérdésekre.

A Jobbik helyi vezetőjének és szimpatizánsainak részvételével lezajlott rendezvényt civil ruhás rendőrök felügyelték, de közbeavatkozásukra nem volt szükség.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online