Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Vádemelés az ex-tanácselnök ellen

2011-01-04 09:15:21

Egyes sajtóértesülések szerint a Fővárosi Főügyészség vádat emelt Papp István, az Országos Munkaügyi és Munkavédelmi Főfelügyelőség (OMMF) egykori elnöke és több vezetőtársa ellen.

A Nemzeti Nyomozóiroda munkatársai által 2008 decemberében őrizetbe vett személyek többrendbeli, hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítás és hivatali visszaélés miatt felelhetnek tetteikért a bíróság előtt, miután a – gyanú alapján – munkaügyi szabálytalanságok miatt elmarasztalt cégeknek korábban olyan hamis igazolásokat állítottak ki, amik felhasználásával a vállalkozók közbeszerzési pályázatokon indulhattak és állami támogatásokat igényelhettek.

Az ügynek több szálon is van gödöllői kötődése. Ezek közül az élre kívánkozik, hogy Papp István 1983 és 1990 között a város tanácselnöke volt. Az 1983-ban megszerzett közgazdász diplomáját követően, 1995-ben sikeresen végezte el a Gödöllői Agrártudományi Egyetem emberi erőforrás menedzseri szakát. Településvezetőként hatékonyan segítette az időközben megszűnt Gödöllői Sport Club szakosztályainak munkáját.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online