Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői nő késelt Hatvanban

2010-12-19 09:12:47

Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője arról tájékoztatta online lapcsoportunk egri szerkesztőjét, hogy 2010. december 18-áról 19-ére virradó éjszaka egy gödöllői illetékességű hölgy megkéselt egy helybéli férfit Hatvanban, egy szórakozóhelyen.

A több főből álló társaság zártkörű rendezvényt tartott a Heves megyei város egyik vendéglátó-ipari egységében, ám a mulatozás állítólag szóváltáshoz, majd tettlegességhez vezetett egy 23 éves gödöllői nő és a későbbi sértett, egy 34 éves hatvani férfi között. A konfliktus odáig fajult, hogy a gödöllői hölgy – az eddig rendelkezésre álló adatok alapján – kést ragadott, amivel nyakon szúrta a férfit. A városunkban lakó amazon támadása következtében a férfi – szerencsére – könnyű sérüléseket szenvedett.

A késelő gödöllői nőt előállították a helyszínre kiérkező rendőrök, majd gyanúsítottkénti kihallgatása után tettéért büntetőeljárás alá vonták. Az ügyészség előreláthatólag emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt emel majd vádat a késelő gödöllői nő ellen.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online