Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Veiszer Alinda Primissima-díjas!

2010-12-04 12:32:45

2010. december 4. December 3-án – miként 2003 óta minden évben – idén is átadták a Prima Primissima díjakat. A Művészetek Palotájában megrendezett ünnepi esten tíz kategóriában jutalmazták a különböző szakterületek legjobbjait. A Magyar Sajtó kategóriában Veiszer Alinda műsorvezető, riporter révén volt egy gödöllői kötődésű személy is.

A korábban Junior Prima-díjjal elismert Alinda már nem csak ezt a címet tudhatja a magáénak, hanem a Prima Primissima titulust is használhatja, mivel a három jelölt közül ő nyerte el a rangos címet, és az azzal járó 50 ezer eurós pénzjutalmat.

A 29 éves hölgy a Gödöllői Református Líceumban szerzett érettségit, majd a Szegedi Egyetem kommunikáció szakán diplomát. Az érettségit követő hónapokban – gyakornokként – a Gödöllői Hírek munkáját is segítette. Diplomával a zsebében a Klubrádióban kezdte a szakmát. Hat évvel ezelőtt riporterként dolgozott a Magyar Televízió Az Este című műsorában, később pedig a Kultúrház, és a Miért? című történelmi magazin házigazdája lett. 2008-ban a Nyugat 100 vetélkedő, egy évvel később pedig a Radnóti 100 éve című sorozat műsorvezetőjeként láthatták a nézők. Záróra című portrésorozata 2006 nyarán indult, amit az m2 ötödik éve sugároz.

Kollégáink nevében gratulálunk, és további sikeres pályafutást kívánunk!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online